GENERAL - Sortida GEF

Diumenge 11 de novembre, el GEF ha organitzat una sortida de senderisme al Far de Cala Nans

When
11 de Nov 2018 de 10:30h a 14:30h
Where
Cadaqués
How to get

Benvolgudes famílies, ens complau convidar-vos a: 

Excursió:FAR DE CALA NANS (CADAQUÉS - CAP DE CREUS) Dificultat: BAIXA  

2,30 hores de senderisme (anada i tornada), amb petit desnivell. Apte per a nens de totes les edats. Recorregut per pista i parcial per camí de pedres.  

Data: Diumenge, 11 de novembre de 2018 Hora: 10.30 – 11.00 h matí   

RUTA: Excursió familiar de 5 km fins al far de Cala Nans a la badia de Cadaqués (Cap de Creus). Des de Cadaqués seguint per camí de Ronda, passant pel veïnat de Sant Piu i seguint per un corriol de pedres resseguint la costa. 

OBSERVACIONS: L’itinerari és adequat per fer amb nens: el camí és fàcil i presenta atractius molt variats (el far, la platja de Sa Sabolla, les vistes de Cadaqués, el petit oratori de Sant Pius...). No presenta cap dificultat tècnica.


LLOC I HORA DE TROBADA: Darrera Hotel Rocamar de Cadaqués, zona d’estacionament públic de vehicles entre les 10.30 – 11.00 hores.

COM ARRIBAR-HI: Des de Girona per l’AP7 fins la sortida 4 de Figueres. Una vegada sortiu de l’autopista, agafeu el trencant en direcció a Roses. Una vegada s’arriba a Roses, seguir fins a Cadaqués per la carretera GI-614. Un cop a l’entrada de Cadaqués seguim les indicacions de “Centre Vila” fins que arribem a la línia de mar, a mà esquerra hi ha el passeig i a mà dreta hi veiem l’edifici del Casino. Nosaltres hem de girar a la dreta i anar resseguint la badia de Cadaqués durant 1,1km; al cap de 900 metres deixem enrere l’hotel Llané Petit i continuem endavant uns 200 m fins que arribem a l’hotel Rocamar. Ens trobarem a la zona d’aparcament públic a mà esquerra habilitat per estacionar els vehicles. També es pot aparcar pel mateix carrer que arriba a l’hotel si es troba lloc.

DINAR: Cal portar el dinar de casa. Després de l’excursió dinarem a la zona del Far o bé a la Platja de Sa Sabolla.

ROBA D’ABRIC: Cal portar roba d’abric i paravents depenent del temps. Potser que trobem tramuntana. En cas de vent fort o pluges, hauríem de suspendre. Calçat adient per caminar per senders senzills. No cal botes tècniques.

IMPORTANT: Estigueu pendents de la pàgina web o twitter de l’escola per si cal anunciar algun canvi o anul·lació per qüestions meteorològiques.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb les famílies: 

Bofill Janer 616471640
Agustí Merino 630956097   
Marquès Salvatella 676239766         
Varela Piqué 670232161
Vila Berenguel 650113910 

A més, us podeu descarregar el fulletó aquí.Related articles