Proyecto Solidario de Navidad

L'Ampa Solidària i les alumnes de 3r d'ESO engeguen el projecte Solidari de Nadal que constisteix en la venda de calendaris d'Amigos Monkole, destinats a finançar operacions infantils.

Bienvenidas familias,

Un año mas nos complace informaros que la Comisión solidaria lanza el proyecto Solidario de Navidad que se iniciará durante la semana del 19 de noviembre hasta el último día de vacaciones de Navidad, viernes 21 de diciembre.

Solidaritat i respecte són dos valors essencials en la realitat social que actualment vivim. Aquesta és la societat en què els nostres fills creixen i viuen.   

El ser humil i el ser agraït, prendre consciència de tot el que hem rebut i rebem a diari, i saber-ne donar les gràcies. Com transmetre aquests valors als nostres fills? Sense cap dubte: amb el propi exemple, posant-lo nosaltres mateixos a la pràctica.

Aquest projecte dels calendaris el vàrem iniciar durant el Nadal del 2016 i gràcies a la venda de calendaris que anem fent any rere any podem ajudar a finançar algunes operacions a nens i nenes i ara ja gaudeixen d'una millor qualitat de vida. A continuació, us mostrem un vídeo on es veu l’ajuda que podem donar amb un simple gest de comprar un calendari, cliqueu aquí.

Com puc col·laborar?

El projecte està compartit amb l'Ampa Solidària i les alumnes de 3r d'ESO de l'escola. Elles són les encarregades d'explicar a totes les classes el motiu de la venda de calendaris i després col·laboraran amb punts de venda, com per exemple el dia de la festa de Nadal. També es podran adquirir a les secretaries de Les Alzines. El preu de la col·laboració en forma de calendari és de 5 euros.

Us animem a participar en aquest projecte, conscients del molt que es pot aconseguir amb una petita ajuda.

Cordialment,

Comissió Solidària – Les Alzines


Compromiso social
Noticia