3r PRIM - Sessions de formació

Aquest curs oferim formació en petits grups per tal de poder respondre a les preguntes de les vostres filles sobre Qui és Déu?, Què és el cel?, etc. - Cal contestar el formulari abans del 7 de novembre

When
07 de Nov 2018 de 00:00 h a 23:59 h
Where
Les Alzines, Camí Vell Fornells, Girona
How to get

De: Equip de famílies 

A: Famílies de 3r de primària

Benvolgudes famílies,

El dimarts 16 d’octubre vàrem tenir la 1a sessió de famílies de 3r de primària. Molts de vosaltres hi vàreu assistir i al acabar la sessió ens vàreu transmetre algunes inquietuds.  

Sovint les nenes es plantegen preguntes que semblen senzilles i sovint no són tan fàcils de contestar com: Qui és Déu? Què és el cel? Si Déu és a tot arreu, ens veu contínuament? Com sé que Déu m’estima, si de vegades vol coses que ens fan patir: malalties, la mort d’una persona que estimo, un accident? Per què la gent es mor? On va? Déu m’estima encara que a vegades no em porti bé? Quan faci la 1a comunió i rebi a Jesús, què sentiré?, Perquè és important anar a Missa després de fer la 1a comunió?, etc.

És a la família on es troba la resposta a totes aquestes preguntes, on s’aprèn a resar i a estimar Déu i els altres. Conscients de la formació que necessitem les mares i els pares per satisfer les inquietuds de les nostres filles, aquest curs oferim formació en petits grups que impartiran persones que col·laboren amb el nostre equip de famílies de l’escola.  

Per tal de poder saber qui estaria interessat/da a rebre sessions agrairíem que us apuntéssiu en aquest formulari abans del dimecres 7 de novembre.  



Related articles