2nd BAC - University Day

When
11 de Nov 2021 de 11:30 h a 14:00 h
Where
Palau de Congressos de Girona
How to get

Dear families,

Next Thursday, November 11th, the fifth edition of FAPEL University Day will take place in Girona, the meeting point for families, schools and universities.

It is a day in which pre-university students have the opportunity to meet first-hand a wide range of national and international, public and private universities where they can continue their studies. This edition takes place at the Auditori Palau de Congressos of Girona.

The organization informs us of some of the Universities that will attend:ESIC Business Marqueting School; la UAB Universitat Autònoma de Barcelona; la UB Universitat de Barcelona; la UIC Universitat Internacional de Catalunya, la TSI Turisme Sant Ignasi, la UDG Universitat de Girona, la UPF Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Abat Oliba, l’IQS Institut Químic de Sarrià, ESADE Business School; EUHT StPol Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme, LaSalle Ramon LLull, UVIC Universitat de Vic, entre d’altres.

Pensem que una fira d'aquestes característiques, que té lloc a la nostra ciutat, és una bona oportunitat per a poder orientar les nostres alumnes sobre el seu futur més proper. És per això que hem previst que les de 2n de Batxillerat la visitin. Marxaran amb autobús, des de Les Alzines a les 11.30h, un cop acabat el primer examen d'avaluació. La tornada amb bus a l’escola serà aproximadament a les 14.00h. Aniran acompanyades de les seves tutores. Si alguna alumna volgués desplaçar-se directament a casa des de l'Auditori, pot fer-ho.

Cordialment,


Anna Farró

Coordinadora de Batxillerat